Marius Silvian Diaconeasa – Membru fondator și partener. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti în anul 1993 şi a devenit membru al Baroului Bucureşti în acelaşi an. Abilitatea de a gândi pragmatic,creativ, comunicarea deschisă şi eficientă s-a concretizat într-o activitate dinamică desfăşurată în spirit competitiv. Acesta din urmă s-a manifestat prin consilierea, asistarea şi reprezentarea în dispute sau litigii a persoanelor fizice, societăţi naţionale şi multinaţionale de diverse dimensiuni care au necesitat în mod constant eficienţă și discreţie, ceea ce îl recomandă în domeniile dreptului afacerilor, dreptului penal, dreptului administrativ şi dreptului civil. Specializarea sa constă în dreptul asigurărilor, ca urmare a experienţei dobândite în cei 5 ani ca Director al Direcţiei juridice din cadrul Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor şi al Fondului de garantare din cadrul aceleiaşi Comisii.

Contact Marius Diaconeasa

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Subiect

Mesaj


Emilia Marica – Membru fondator şi partener. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti în anul 1984. Atenţia pentru detalii, pronunţatul spirit de sinteză şi adaptabilitatea rapidă la noile schimbări în planul ştiintei şi practicii dreptului au permis o activitate reputată în interesul societăţilor comerciale cu activitate de comerţ exterior precum şi a celor specializate în transporturi maritime şi fluviale, asigurând acestora peste 15 ani de consultanţă şi reprezentanţă juridică în faţa instanţelor judecătoreşti, Curţii de Conturi, în faţa Curţii de Arbitraj Comercial Internţional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României şi arbitrajului internaţional. Această experienţă o ajută să reprezinte cu succes interesele clienţilor în domeniile dreptului comercial, administrativ, muncii, financiar-fiscal şi vamal, precum şi dreptului civil şi cel al familiei.

Contact Emilia Marica

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Subiect

Mesaj


 Marina Zamfirescu

Contact Marina Zamfirescu

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj


Alexandru Cosmin Monac a absolvit Facultatea de Drept „ Titu Maiorescu” in anul 2005, iar in anul 2007 a devenit membru al Baroului Bucuresti. Cosmin ofera clientilor servicii de consultanta si reprezentare cu privire la aspecte prealabile litigiului, avand o bogata experienta in solutionarea disputelor anterior litigiului. De asemenea, ofera servicii de consultanta si reprezentare clientilor clientilor sai in vederea obtinerii unor solutionari favorabile in cadrul unui numar impresionant de medieri finalizate cu succes.Cosmin a coordonat numeroase dosare comerciale si civile si a administrat dispute majore din domeniul proprietatii intelectuale, in special in domeniul marcilor inregistrate si patentelor.Cosmin ofera in mod frecvent servicii de consultanta si reprezentare juridica in domeniul recuperarii creantelor, falimentului, precum si in dosare administrative si de achizitii publice.Ca avocat a colaborat pe diverse proiecte la prestigioase firme de avocatura, cat si la companii de renume international, fiind apreciat pentru seriozitatea, probitatea, spiritul de dreptate, onestitatea si profesionalismul de care da dovada.

Comments are closed.